villamossági bolt
 

Az üzlet nyitva: H-P 7-16 óráig

Webshopunk az alábbi rendszer szerint üzemel:
 
Szállítás Magyarország területén:
 
Fizetés: utánvéttel vagy előreutalással (Ezt kérjük a megjegyzés rovatban feltüntetni. Ez esetben a beírt e-mail címre küldjük a díjbekérőt és az összeg beérkezése után adjuk fel az árut.)
Utánvét díja: bruttó 499,-Ft
 
-Foxpost csomagautomatába 1190,- Ft (1-5 nap) (max. 5 kg-ig, illetve csak előreutalással lehetséges)
Legnagyobb méret, amit foxposttal tudunk küldeni: 60x36x60cm(XL csomag)
-MPL csomagautomatába 990,- Ft (7-14 nap) (max. 5 kg-ig, illetve csak előreutalással lehetséges)
Legnagyobb méret, amit MPL-el tudunk küldeni: 31x35x50cm csomag

 

 
Az általános, normál csomagokra vonatkozó házhozszállítási díj: bruttó 2490,- Ft.
Bruttó 40.000,- Ft felett a szállítás ingyenes.
Bankkártyás fizetésre a futárnál nincs lehetőség.
Különleges méretű és extra súlyú termékek szállítására a rendelés beérkezése után szállítási árajánlatot adunk.
 
 
Személyes átvétel: 
 
Budapest, XVI. ker Veres Péter út 41. sz. alatt üzletünkben hétköznap 7-16 óra között. 
Előre összekészítve adjuk át a rendelt árut.
Fizetés: készpénzben vagy bankkártyával.
 
Köszönjük, hogy minket választ!

Az Elektro-Light csapata

2% kedvezmény

Webáruházunkban minden(!) terméket 2% kedvezménnyel vásárolhat meg. A feltüntetett árak tartalmazzák a kedvezményeket.
A feltüntetett árak bruttó értékek!
Ajánlataink a készlet erejéig érvényesek!

A vásárláshoz nem szükséges regisztrálni, amennyiben így szeretne vásárolni, tegye a kosárba a kívánt termékeket, és kövesse a lépéseket.

A szállítási költségeket megtekintheti a GYIK menüpontban.

Belépés

GYIK

Gyakran ismételt kérdések

Üzletünk ténylegesen működő villanyszerelési szaküzlet, nem csak webáruház, ahol szívesen látjuk személyesen is!

NYITVATARTRÁS:

H-P: 7-16-ig.

-A feltüntetett árak bruttó árak ! Az áfát tartalmazzák!

Szállítás menete:
Másnapi kiszállítást raktáron lévő tételekre a 12.00-ig (délig) leadott rendelésekre tudunk vállalni!
A számla végösszege tartalmazza a szállítási díj összegét is.
A rendelt árut utánvétellel vagy előreutalással küldjük. Ha előreutalással szeretne vásárolni a megjegyzés rovatban kérjük feltüntetni. Ez esetben a beírt e-mail címre küldjük a számlát és az összeg beérkezése után adjuk fel az árut.
Magyarországon a Pannon-XP futárszolgálat igénybevételével minden városba és településre szállítunk. Csomagokat, a felvételt követő munkanapon, munkaidőben (8-17 óra között) kézbesítik. Gyors és hatékony csomagszállítás háztól-házig, a második kézbesítési kísérlet ingyenes. Kérjük, olyan szállítási címet adjon meg, ahol napközben a futár eléri. A futárszolgálatnál jelenleg nincs lehetőség bankkártyás fizetésre.

Fuvardíj (belföld):
0-10 kg-ig: 2000.- Ft
10,0-20 kg-ig: 2.500,- Ft
20,01-25 kg-ig: 3000,- Ft
Utánvét díja: 499,- Ft.

Felhívjuk tisztelt Vásárlóink figyelmét, hogy bruttó 40.000 Ft feletti vásárlás esetén a házhoz szállítás INGYENES, ennek összegét cégünk átvállalja!

-ha a vásárolni kívánt terméket a webshopunkban megrendelte , de boltunkban nincs raktáron a kívánt mennyiség, akkor mi még a rendelés napján felvesszük Önnel a kapcsolatot s helyettesítő terméket kínálunk fel. Ha a helyettesítő termék nem felel meg a kívánt felhasználási célnak akkor tájékoztatást tudunk adni az eredeti áru beérkezési időpontjáról.

-A 2% kedvezményt csak a webshopon keresztül rendelt termékeknél tudjuk érvényesíteni, a boltban történő vásárlásnál a normál árak értendők.

-Ha termékeinkkel kapcsolatban kérdése merül fel érdeklődjön az oldalon található
telefonszámokon!

-Postaköltségről,ha kívánja tájékoztatást adunk a csomag feladásakor-ezt kérjük jelezze a megjegyzés rovatban,rendelésekor.

-A futárnál csak készpénzben tud fizetni, mobil terminál nincs nála!

-Izzók vásárlása esetén, TÖRÉKENY küldeményként tudjuk feladni. Ilyenkor is körülbelül 1990.-Ft-os postaköltséggel kell számolni. Ez az összeg, a csomag értékétől és súlyától függően alakul.

-Internetes rendelését a boltunkban is van lehetősége átvenni!

Elállás joga:

A 17/1999. számú Kormányrendelet alapján minden vevőnek a vásárlástól számított 8 munkanapon belül elállási joga van, amely a következő feltételekkel vehető igénybe:

- Az elállási jog minden termékre vonatkozik, ami gyári, minden csomagolási és termékelemet tartalmazó csomagolásban érkezik vissza az eladóhoz. Elállásra vonatkozó igényét azonban e-mailben vagy személyesen kell bejelentenie.
- Az áru ellenértékét a termék személyes visszajuttatásakor azonnal visszafizetjük. Amennyiben postán, vagy futárszolgálattal küldi vissza a terméket legkésőbb az áru megérkezését követő 8 munkanapon belül visszautaljuk az összeget a vevő által megadott bankszámlaszámra.
- A visszatérítés ugyanakkor nem vonatkozik a kiszállítási költségekre, valamint a termékek visszajuttatásának költségeire, melyeket a megrendelőnek kell viselnie. Valamint abban az esetben, ha a kiszállítás ingyenesen történt, a megrendelőnek meg kell térítenie a termék súlya alapján kalkulált kiszállítás költségét is, amit kedvezményként az eladó elengedett a házhoz szállításkor.
- Abban az esetben, ha a terméket a vevő használatba vette, és nem tudja hiánytalan csomagolásban, karc-, és sérülésmentesen az eladó részére visszajuttatni, az eladó nem vállalja a termék visszavásárlását, ezért azt visszajuttatja a vásárlónak, a vevő költségére.
- Amennyiben megrendelését a termék kiszállítása előtt, vagy azt követően 3 napon belül lemondja, és interneten keresztül fizetett bankkártyával, akkor a banki tranzakciós költséggel csökkentve utaljuk vissza a bankszámlájára az áru ellenértékét.A 17/1999. számú Kormányrendelet alapján.

Tisztelt Partnereink!

Ezúton hívjuk fel szíves figyelmüket arra, hogy a kiadványainkban, honlapunkon, stb. szereplő termékek mellett feltüntetett képek illusztrációk: egyes esetekben eltérhetnek a valóságtól, bizonyos képeken egyéb kiegészítők is látszódhatnak, melyek nem minden esetben tartozékai a csomagolásnak vagy a terméknek.
Minden esetben a termékleírásban található csomagolásra és a termékre vonatkozó írásos információk az irányadók, nem a fénykép.
Az ebből adódó problémákért felelősséget nem tudunk vállalni, és reklamációt nem áll módunkban elfogadni.

A további sikeres együttműködésben bízva,

Üdvözlettel: Elektro-light Kft