villamossági bolt
 

Az üzlet nyitva: H-P 7-16 óráig

Webshopunk az alábbi rendszer szerint üzemel:
 
Szállítás Magyarország területén:
 
Fizetés: utánvéttel vagy előreutalással (Ezt kérjük a megjegyzés rovatban feltüntetni. Ez esetben a beírt e-mail címre küldjük a díjbekérőt és az összeg beérkezése után adjuk fel az árut.)
Utánvét díja: bruttó 499,-Ft
 
-MPL csomagautomatába 990,- Ft (7-14 nap) (max. 5 kg-ig, illetve csak előreutalással lehetséges)
Legnagyobb méret, amit MPL-el tudunk küldeni: 31x35x50cm csomag
-Foxpost csomagautomatába 1190,- Ft (1-5 nap) (max. 5 kg-ig, illetve csak előreutalással lehetséges)
Legnagyobb méret, amit foxposttal tudunk küldeni: 60x36x60cm(XL csomag)
 
Az általános, normál csomagokra vonatkozó házhozszállítási díj: bruttó 2490,- Ft.
Bruttó 40.000,- Ft felett a szállítás ingyenes.
Bankkártyás fizetésre a futárnál nincs lehetőség.
Különleges méretű és extra súlyú termékek szállítására a rendelés beérkezése után szállítási árajánlatot adunk.
 
 
Személyes átvétel: 
 
Budapest, XVI. ker Veres Péter út 41. sz. alatt üzletünkben hétköznap 7-16 óra között. 
Előre összekészítve adjuk át a rendelt árut.
Fizetés: készpénzben vagy bankkártyával.
 
Köszönjük, hogy minket választ!

Az Elektro-Light csapata

Cégünkről

Kérem, engedje meg, hogy röviden bemutassuk cégünket, valamint ismertessük üzletfilozófiánkat, eddigi eredményeinket.

Tevékenységünket 1995-ben kezdtük, családi vállalkozásként, betéti társaság formájában. Egészen 1999-ig kizárólag épületvillamossági kivitelezéssel foglalkoztunk. Ekkor nyitottuk meg üzletünket, amelynek árukészletét elsõsorban a lakossági igényekre építve alakítottunk ki. Kivitelezõk, intézmények, cégek igényeit ekkor még csak megrendelésre tudtuk kielégíteni. Célunk minden esetben egy hosszú távú jó kapcsolat kialakítása volt. Ennek érdekében feladatainkat minden esetben körültekintõen, minden igényt kielégítve láttuk el. Munkánkat a megrendelõink nagy megelégedéssel nyugtázták. Így ügyfeleink köre folyamatosan bõvült részben olyan magánszemélyekkel is, akik különbözõ társaságok, valamint hivatalok vezetõ beosztású beszerzési referensei voltak. Egyre több kivitelezõ, illetve kivitelezõ cég is megkeresett bennünket. Idõvel e személyek a saját tapasztalatukra alapozva bízták meg cégünket, teljes körû épületvillamossági, világítástechnikai, gyenge és erõsáramú, valamint vezérléstechnikai berendezések beszerzésével. A gyors hatékony kiszolgálás érdekében árukészletünket tovább bõvítettük a jelen ipar vezetõ gyártóinak termékeivel. 1999 év végétõl már, mint Legrand prémium márkakereskedő és mint Schneider kiemelt márkakereskedő üzemeltünk. Árukészletünket folyamatosan bõvítettük, alkalmazottainkat szakmailag rendszeresen képeztük, üzletünkön jelentõs fejlesztéseket és beruházásokat végrehajtva immár, mint komplex villamossági kereskedõ - szolgáltató cég. Célunk a meglévõ ügyfeleinkkel való jó kapcsolat megtartása mellett egy olyan kiskereskedelmi forma kifejlesztése volt, amely az azonnali kiszolgálás igényeivel szembeni követelmény megtartása mellett kellõ figyelmet fordít a megrendelõ személyes érdekeire is. Ezen törekvésünk eredményeként ügyfeleink köre tovább bõvült, illetve a már meglévõ partnereink további feladatok elvégzésére kértek fel bennünket. A megnövekedett igények teljesítése miatt társaságunkat tovább fejlesztettük: 2002-tõl, mint Korlátolt Felelõsségû Társaság folytatjuk tevékenységünket.Olyan nagy beszállítók partnerei lettünk, mint pl.: Legrand, Schneider, ABB, Iboco, Kopos, Tracon, Tungsram, Hensel, Ganz, Obo, Philips, Osram, Gira, Gao, Eglo, Somogyi, Duracell, Emos, Wago, Weidmüller, stb. Az állandó igények kielégítése érdekében megkezdtük villanyszerelõipari, elektronikai, professzionális- valamint barkács-szerszámok és eszközök árusítását is.

Azonban a lakossági igényeket is állandóan szem elõtt tartottuk, így ezt a területet is folyamatosan fejlesztettük, új termékekkel: audió-video kábelek, elemek, akkumulátorok, autóizzók, háztartási kisgépek, csavarok, barkácscikkek, stb.
2010 õszén megnyitottuk webshopunkat, így lehetõvé vált, hogy vevõinket immáron az egész ország területérõl a megszokott odafigyeléssel szolgáljuk ki. Szintén ettől az évtől Magyarország piacvezető villamossági nagykereskedője a Mentavill Kft partnerüzlete lettünk.
Magyarországon a multinacionális cégek megjelenése miatt olyan szemlélet kezdett kialakulni, amely a vásárló személyes igényeinek, valamint a szakmai szempontok figyelembevétele nélkül csak az ár-érték csökkentését célozta meg. Ebben lehetõséget látva, nagyon sok iniciátor tûnt fel, akik fõként csak profitálni kívántak ebbõl, nem pedig egy új kereskedõ - szolgáltatás kifejlesztésére törekedtek.Cégünk merõben más nézeteket képvisel - elõrehaladó módon -, melynek célja kereskedésünk színvonalának olyan mértékre való emelése, amelybõl ügyfeleink maximálisan profitálhatnak. Ennek érdekében fontos, hogy jelen legyen egy olyan kereskedõ, amely nem csak a kedvezményes árral szembeni követelményt elégíti ki, hanem a személyes és szakmai igényeket is figyelembe veszi. Üzletfilozófiánk alapján cégünk minden esetben egy hosszú távon magas színvonalú szolgáltatásra ajánlkozik, amely komplex villamossági megoldásokat nyújt kedvezményes áron. Probléma esetén gyors kapcsolatot, személyes tanácsadást és kompetens segítséget biztosítunk. Célunk a folyamatosan magas színvonal biztosítása és a megrendelõinkkel történõ állandó személyes jó kapcsolat kialakítása. Emellett fõ céljaink: rugalmasság, megbízhatóság, pontosság. 

Ha e rövid bemutatkozás felkeltette érdeklõdését, szívesen látjuk üzletünkben, vagy kérdéseire válaszolunk akár telefonon vagy e-mailben.